Select Page

Category: Култура

Промоцијата на делото „Богатство запишано во времето“ ќе ги отвори „Деновите на кочанскиот ориз“

В понеделник, на 30 септември 2019 г., со промоцијата на втората книга од едицијата под наслов „Богатство запишано во времето“ од Киро Герасимов, почнува 28. издание на манифестацијата „Денови на кочанскиот ориз“. Делото содржи...

Read More

електронска пријава

Осогово и лично и различно

моја општина

зелс

ЦРИПР

romacted

Финансиски индикатори на општината

Проект за локална и регионална конкурентност

Сертификат за квалитет IASS 2020:2022