Select Page

Category: Економија

Новогодишен концерт на ОМУ „Ристо Јуруков “ – Кочани

Новогодишниот концерт е најмасовен музички настан што веќе втора деценија му дава посебно обележје на Кочани и ги пренесува детските пораки и желби за Новата година. На Новогодишниот концерт настапуваат повеќе од двесте сегашни...

Read More

ОУ „Раде Кратовче“ – победник во турнирот за мал фудбал по повод Денот на Ромите

Со училишните натпревари во мал фудбал, во Кочани започна одбележувањето на Меѓународниот ден на Ромите, 8 Април. На натпреварите што се одржаа во Спортската сала „Никола Карев“, првото место го освои екипата на ОУ „Раде...

Read More
  • 1
  • 2

Кочани

Сертификат за квалитет IASS: Qua. C 2024 – 2026

ЛОКАЛЕН СОВЕТ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА

Квалитет на воздухот во Кочани во живо

електронска пријава

100 дена отчет на Градоначалник Љупчо Папазов

мЗаедница

МЕХАНИЗАМ ЗА ЖАЛБИ И ПОПЛАКИ

Лице за прием на пријави од укажувачи

Осогово и лично и различно

моја општина

зелс

ЦРИПР

romacted

Финансиски индикатори на општината

Проект за локална и регионална конкурентност

Сертификат за квалитет IASS 2020:2022

Мобилна апликација за пријавување насилство

СЕРВИСНИ ИНФОРМАЦИИ

ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР

Мојот данок за мојата општина!