Промоција на стихозбирката „Љубовна сиромаштија“ од Аника Илијевска Ѓоргиева

Во петок, на 28 ноември, во Центарот за култура „Бели мугри“ во Кочани ќе биде промовирана стихозбирката под наслов „Љубовна сиромаштија“ од Аника Илијевска Ѓорѓиева. Станува збор за трето поетско дело на Илијевска Ѓорѓиева, за...

Read More