Select Page

Category: Образование

Инфорации за почетокот на учебната 2017/2018

ИНФОРМАЦИЈА за почетокот на учебната 2017/2018 година во основните и средните училишта во општина Кочани 1. Превземени активности во сите подрачја од воспитно – образовната дејност – Хигиено техничка подготвеност Од...

Read More

електронска пријава

Осогово и лично и различно

моја општина

зелс

ЦРИПР

romacted

Финансиски индикатори на општината

Проект за локална и регионална конкурентност

Сертификат за квалитет IASS 2020:2022

Мобилна апликација за пријавување насилство