Select Page

Category: Настани

Пролетен крос

Во организација на Сојузот на училишен спорт – Кочани, а под покровителство на градоначалникот на Општина Кочани, Ратко Димитровски, на почетокот на пролетта, на Градскиот стадион „Никола Мантов“ се одржува Пролетниот крос....

Read More

Отворени забавни фудбалски школи

На стадионот „Никола Мантов“ во Кочани, на крајот на август се одржува манифестацијата „Отворени забавни фудбалски школи“, во која околу една седмица, деца до 12 години, преку разни игри и натпревари спортувајќи се дружат и се...

Read More

Избор на спортист на годината

Општина Кочани во соработка со Сојузот на спортови – Кочани и Асоцијацијата на новинари – Кочани ја организира манифестацијата Избор на спортист на годината. На манифестацијата се избираат: најдобар спортист,...

Read More

Кочани

Сертификат за квалитет IASS: Qua. C 2024 – 2026

ЛОКАЛЕН СОВЕТ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА

Квалитет на воздухот во Кочани во живо

електронска пријава

100 дена отчет на Градоначалник Љупчо Папазов

мЗаедница

МЕХАНИЗАМ ЗА ЖАЛБИ И ПОПЛАКИ

Лице за прием на пријави од укажувачи

Осогово и лично и различно

моја општина

зелс

ЦРИПР

romacted

Финансиски индикатори на општината

Проект за локална и регионална конкурентност

Сертификат за квалитет IASS 2020:2022

Мобилна апликација за пријавување насилство

СЕРВИСНИ ИНФОРМАЦИИ

ИНФОРМАЦИИ ОД ЈАВЕН КАРАКТЕР

Мојот данок за мојата општина!