Утревечер во Мултикултурниот центар во Кочани, со почеток во 19:00 часот ќе се одржи концерт на којшто ќе настапат Марија Јакимовска и Ванчо Аревски со изведба на флејта и Иван Еминовиќ, пијано.

Концертот е финансиран од страна на Министерството за култура.