Се известуваат корисниците на вода од системот за водоснабдување на КЈП „Водовод“ дека на ден 10.04.2022 (недела) ќе има прекин во водоснабдувањето од 8:00 до 17:00 часот, поради второ преспојување на реконструираниот дел на главниот цевковод.

Ви благодариме на разбирањето.

КЈП „Водовод“ – Кочани