Поради изведба на реконструктивни активности на улицата „Гошо Викентиев“ се известуваат граѓаните, од утре, 01.03.2022 г. да не ги паркираат возилата на потегот на улицата, се повикува на зголемено внимание и почитување на сообраќајната сигнализација.