Овогодинешното организирање на Градскиот панаѓур се одржа изминатите неколку денови.

Денеска, во раните утрински часови Комуналното јавно претпријатие „Водовод“ работеше на расчистување на јавниот простор кадешто се одржа панаѓурот и истиот е вратен во првобитната состојба.

Истовремено се упатува апел кон сите граѓани за совесно и одговорно однесување кон животната средина и јавните простори.