В четврток, на 22 октомври во просториите на Библиотеката „Искра“ ќе биде промовирана стихозбирката „Светапетра“ од неодамна починатата поетеса од Кочани, Катерина Данилова.

Промоцијата ќе биде збогатена со изложба на слики од Данилова.

Настанот започнува во 18 ч.