По одигрувањето на натпреварите по групи, од утре, 7 јули почнуваат четвртфиналните натпревари од овогодишниот Петровденски турнир во мал фудбал.

Од 19 ч. ќе се натпреваруваат екипите на „Амфенол“ и „Аледар“, а во 20 ч. е натпреварот помеѓу „Ауто велт“ и „Џинџер бар“.

На 8 јули, в сабота, од 19 ч. ќе играат „Ефремови“ и „Фичобарбер Шери казино“, а од 20 ч. – „Рели“ и „Осоговска куќа“.