Се известуваат сите граѓани дека на ден 28.03.2022 година (понеделник) во 10:30 часот во Мултикултурниот центар во Кочани ќе се одржи еднодневна информативна работилница за ИПАРД 3 програма. 

Агенда за работилницата.