Се известуваат граѓаните дека од понеделник, 06.06.2022 година ќе започне асфалтирањето на новиот дел од улицата „Роза Петрова“, со протегање од улица „554“ до спој со крстосување со улица „Ристо Симеонов“ дел 1.

Се апелира на зголемена внимателност при движењето и почитување на сообраќајната сигнализација.
Се замолуваат граѓаните да не ги паркираат своите возила во близина каде се изведуваат градежните работи.