Се известуваат граѓаните дека од утре започнува асфалтирањето на дел од локалниот пат Крушка – Ајдар.

Станува збор за новоизградениот дел на патот во должина од 700 метри, од кои во текот на утрешниот ден ќе бидат асфалтирани 200 метри.

Асфалтирањето ќе се одвива во периодот од 12 до 17 часот.