Деновиве завршуваат градежните активности за бетонирање на крак од улицата „Четврта македонска бригада“.

Станува збор за обновување на бетонскиот слој којшто беше раскопан од комунални интервенции и од пороите во невремето што се случи во јули минатата година.

Кракот е долг 34 м, а широк 3,5 метри. Градежните работи се реализираа од ГО „Калина“ – Оризари, со средства од општинскиот буџет.