Select Page

Category: Огласи и соопштенија

Општина Кочани објави Повик за поднесување на понуди Втор проект за подобрување на општинските услуги – MSIP2- NCB-015-19 за Изградба на 11 локални улици во општина Кочани.

Општина Кочани објави Повик за поднесување на понуди Втор проект за подобрување на општинските...

Read More