На 13 март – 30 седница на Советот на Општина Кочани

Врз основа на членот 33, став 1, алинеја 1 од Деловникот на Советот на општина Кочани („Службен гласник на Општина Кочани“ бр.5/06 и 2/012) ја СВИКУВАМ 30 седница на Советот на Општина Кочани за 13.3.2015 година (петок), со...

Read More