Select Page

Category: Совет

На 26 септември од 9 ч. Советот на Општина Кочани ќе ја одржи 30. седница

На 26 септември 2019 г., во 9 ч., Советот на Општина Кочани ќе ја одржи 30. редовна седница, со следниот предлог-дневен ред:                                     Извештаи за работењето на општинските основи и средни училишта за...

Read More

електронска пријава

Осогово и лично и различно

моја општина

зелс

ЦРИПР

romacted

Финансиски индикатори на општината

Проект за локална и регионална конкурентност

Сертификат за квалитет IASS 2020:2022