Select Page

Category: Инвестиции

Антура

Во 2014 година се реализираа неколку инвестиции, кои ја сменија економската слика на Кочани. Холандската фирма „Антура“ во сопствениот капацитет на Подлошки Пат, во објектот на површина од околу 1 хектар, започнува со...

Read More

Амфенол

Во 2014 година се реализираа неколку инвестиции, кои ја сменија економската слика на Кочани. Кочани стана седиште на корпорацијата „Амфенол“, која се занимава со производство на кабли за автомобилската индустрија и антенски...

Read More
  • 1
  • 2

Кочани

Мојот данок за мојата општина!

електронска пријава

100 дена отчет на Градоначалник Љупчо Папазов

мЗаедница

МЕХАНИЗАМ ЗА ЖАЛБИ И ПОПЛАКИ

Лице за прием на пријави од укажувачи

Осогово и лично и различно

моја општина

зелс

ЦРИПР

romacted

Финансиски индикатори на општината

Проект за локална и регионална конкурентност

Сертификат за квалитет IASS 2020:2022

Мобилна апликација за пријавување насилство