В петок, на 9 октомври 2020 г., со почеток во 18 ч., во салата на Спомен-домот „АСНОМ“ ќе се одржи јавна трибина за утврдување на приоритетите во развојните програми.

Општина Кочани ги повикува  сите граѓани, претставници на месни и урбани заедници, граѓански организации, на бизнис-секторот, академската заедница, младите…, да земат активно учество во креирањето на развојните програми и определувањето на приоритетните проекти за Кочани.

Општина Кочани