Општина Кочани

Како организатор на ПЕТРОВДЕНСКИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ

ги повика фудбалските екипи да се пријават за учество на турнирот.

 

Екипите се должни при пријавувањето да уплатат котизација од 2 000 денари на с-ка 210041087870107 – ОФС Кочани, да достават име на екипата и  список од десет играчи со наполнети 16 години.

Пријавите може да се подигнат од едношалтерската канцеларија на Општина Кочани

или од официјалната веб страна  www.kocani.gov.mk дo 06.06.2021 година.

Жребувањето е на 10.06.2021 година, а натпреварите започнуваат од 18.06.2021 година.

 Дополнителни информации на тел: 077 892 734 или  072 275 610

Линк до пријава за јавен повик за учество на Петровденски турнир.