Општина Кочани како организатор на ПЕТРОВДЕНСКИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ ги повикува фудбалските екипи да се пријават за учество на турнирот.

Екипите се должни при пријавувањето да уплатат котизација од 3 000 денари, да достават име на клубот и список од десет играчи со броеви на личните карти.

Пријавените играчи да имаат наполнето 16 години.

Пријавувањето е до 1 јули, во Едношалтерската канцеларија – Општина Кочани.

Ждрепката е на 4 јули во 11 ч. во салата на Советот на Општината (Венчалната сала).

Информации на: 033 274 001, локал 116 и 076 376 736