Се известуваат сите фудбалските екипи кои се пријавени за Петровденскиот турнир во мал фудбал дека жребувањето ќе се одржи на 16 јуни 2021 во Венчалната сала на Општина Кочани во 12 часот

Дополнителни информации на тел: 077 892 734 или  072 275 610