Денеска, во 11 ч., во салата на Спомен-домот „АСНОМ“, Советот на Општина Кочани ќе ја одржи 45. седница.

На дневен ред е единствената точка: Информација за барања на општинските основни и средни училишта за организирање настава со физичко присуство.