Во тек се градежните активности за бетонирање улица во селото Прибачево.

Изведувачот, градежната фирма „Портланд цемент“ од Струмица работи на ископ, по што ќе се изврши тампонирање и ќе биде поставен бетонски слој во должина од 80 м и ширина 3 м.

Наредните денови екипи на изведувачот ќе бетонираат улици во селото Бели.