Започна асфалтирањето на улицата „Христијан Карпош“ во Оризари, во должина од 143 метри и ширина од 4,5 метри.

Станува збор за асфалтирање на улица на која претходно беше извршено тампонирање и беше поставена решетка за атмосферски води.

Вкупната вредност за асфалтирање на улицата изнесува 1.255.000 денари.