Од 24 јуни (понеделник), на теренот кај Гимназијата, започнуваат натпреварите од Петровденскиот турнир во мал фудбал.

24 јуни – понеделник
19:00  Клариса – Кај Мицката
20:00   Кофи Хаус – Фабијан
21:00   Генекс Паневски – Сити Кафе

 

25 јуни – вторник
 Мега Спорт – слободни
19:00 Деликатес – Пјаца
20:00 Ливада – Гушков
21:00 Балкан Лукс – Интертекс

 

26 јуни – среда
19:00 Кофи Хаус – Пикадили
20:00 Казино Шери – Фабијан
21:00  Сити Кафе – Кај Мицката

 

28 јуни – петок
Интертекс – слободни
19:00  Мега Спорт – Балкан Лукс
20:00  Пјаца – Гушков
21:00  Деликатес – Ливада

 

29 јуни – сабота
19:00 Клариса – Сити кафе
20:00 Кај Мицката – Генекс Паневс
21:00 Фабијан – Пикадили

 

1 јули – понеделник
Балкан Лукс – слободни 
19:00 Ливада – Пјаца
20:00  Интертекс – Мега Спорт
21:00  Деликатес – Гушков

 

2 јули – вторниик
19:00 Пикадили – Казино Шери
20:00 Генекс Паневски – Клариса
21:00  Казино Шери  – Кофи Хаус

Во нокаут фазата се пласираат провопласираната и второплаисраната екипа од секоја група , доколку две или повеќе екипи имаат исти број на бодови ќе одлучува прво меѓусебниот дуел а потоа гол разликата. 

¼ ФИНАЛЕ
4.7.2019
20:00    1. Победник Група А :  Втор Група Б
21:00    2. Победник Група Б :  Втор Група А
5.7.2019
20:00    3. Победник Група Ц : Втор Група Д
21:00    4. Победник Група Д : Втро Група Ц

 

½ ФИНАЛЕ
9.7.2019
21:00 Победник 1 : Победник 2
                  10.07.2019
21:00 Победник 3 : Победник 4

 

 12.07.2019
20:00 Трето место
 21:00 Финале

Во групната фаза за победа се доделуваат 3 бода,за нерешен резултат по 1 бод,  доколку почнувајќи со нокаут фазата – четвртфинале, полуфинале, за трето место и финале резултатот е нерешен дирекно ќе се изведуваат пенали. 

Напомена:  Во текот на турнирот има неколку слободни денови кои би се искористиле  доколку се јават временски неприлики (дожд-невреме) и одлагање на натпреварите. Сѐ ова ќе биде организирано во координација и консултација со екипите кои учествуваат и се натпреваруваат на Петровденскиот турнир 2019 год. 

21.06.2019 год.                                                        Општински фудбалски сојуз

Кочани                                                                                            К О Ч А Н И