Деновиве КЈП „Водовод“ изврши уредување и разубавување на садните површини на кружните текови во градот.

Засадени се декоративни садници и растенија, обновени се зелените површини, со цветни леи од сезонско цвеќе.

Се замолуваат граѓаните за совесно и грижливо однесување кон сите зелени површини во околината.