Во вторник, на 27 март, со почеток во 14 ч., во просториите на Библиотеката „Искра“ во Кочани ќе биде промовирана монографијата „Светлана Антоновска – македонската челична дама“ од авторот Иван Антоновски.

Делото ќе го промовира Гордана Јовиќ Стојковска, а извадоци од него ќе чита Илија Захариев.