Општина Кочани како организатор на турнирот ги повикува фудбалските екипи, најдоцна до 17 јуни 2022 година, да се пријават за учество на турнирот.

Екипите се должни при пријавувањето да уплатат котизација од 2 000 денари на с-ка 210041087870107 – ОФС Кочани, да достават име на екипата и список од десет играчи со наполнети 16 години.

Пријавите може да се подигнат од Едношалтерската канцеларија на Општина Кочани или од официјалната веб-страница  www.kocani.gov.mk.

 

Ждребувањето и започнувањето на натпреварите ќе биде во договор со екипите.

Дополнителни информации на телефоните 077 881 346 или  072 275 610.

 

Првата награда ќе биде во износ од 60.000 денари, втората од 30.000 и третата во износ од 15.000 денари.