Општина Кочани како организатор на ПЕТРОВДЕНСКИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ ги повикува фудбалските екипи да се пријават за учество на турнирот.
ПЕТРОВДЕНСКИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ
Екипите се должни да уплатат котизација од 3 000 денари, да достават име на клубот и список од десет играчи со броеви на личните карти.

Пријавените играчи да имаат наполнето 16 години.

Пријавувањето е до 1 јули,

во Едношалтерската канцеларија

– Општина Кочани.

Информации на: 033 274 002, локал 111

078 254 609, Иванчо Захариев