Вечерва, фоајето на Економскиот факултет во Спомен-домот „АСНОМ“, ОМУ „Ристо Јуруков“ ќе приреди концерт на наградените ученици.

На концертот ќе настапат учениците што освоија награди на Државниот натпревар по музика во Скопје и на меѓународни натпревари.

Концертот започнува во 19.30 ч.