Поради одржувањето на 12. седница на Советот на Општина Кочани, приемниот термин на градоначалникот за граѓаните, наместо во вторник, 31 мај 2022 година (од 12 до 14 ч.), се пoместува за в среда, 1 јуни во истото време.