Почитувани учесници во сообраќајот,

Ве известуваме дека денеска, 29.07.2022год. во тек се завршните работни активности за асфалтирање на кружниот тек кај „Национал“ Кочани.

Во интерес на безбедно и брзо завршување на патната инфраструктура потребно е почитување на сообраќајната сигнализација за времен режим на сообраќајот, намалена брзина на движење, зголемено внимание и претпазливост, по можност користење на други сообраќајници.