Денеска во 10 ч. во салата на Советот на Општина Кочани ќе се одржи завршна средба со учесниците во проектот Општинско корисна работа, којшто Општина Кочани го реализира со поддршка на UNDP и Министерството за труд и социјална политика.

Потврдите на учесниците во проектот ќе им ги додели градоначалникот на Општина Кочани, Николчо Илијев.