Вечерва, 5 јули 2024 година, во периодот од 20 до 22 часот, кракот што ги поврзува улиците „Маршал Тито“ и „Димитар Влахов“ кај Трговскиот центар, ќе биде затворен за сообраќај.

На оваа локација ќе се снима спот што ќе ја афирмира нашата општина.

Општина Кочани и „Аутовелт“ однапред ви благодарат за разбирањето и почитувањето на забраната за движење.