Општина Кочани ги известува учесниците во сообраќајот дека в четврток и петок, на 27 и 28 јуни 2024 г., ќе се изведуваат градежни работи на ул. „Страшо Пинџур“ во Кочани.

Заради безбедност на сите учесници во сообраќајот задолжително е почитување на сообраќајната сигнализација, зголемена внимателност и претпазливост.