Untitled Document
kocani.gov.mk
wikipedia
Untitled Document
Отворени забавни фудбалски школи
На стадионот „Никола Мантов“ во Кочани, на крајот на август се одржува манифестацијата „Отворени забавни фудбалски школи“, во која околу една седмица, деца до 12 години, преку разни игри и натпревари спортувајќи се дружат и се забавуваат.
Untitled Document
Локалитети