Untitled Document
kocani.gov.mk
wikipedia
Untitled Document
ПЕТРОВДЕНСКИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ
Општина Кочани како организатор на ПЕТРОВДЕНСКИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ ги повикува фудбалските екипи да се пријават за учество на турнирот.
ПЕТРОВДЕНСКИОТ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ
Екипите се должни да уплатат котизација од 3 000 денари, да достават име на клубот и список од десет играчи со броеви на личните карти.

Пријавените играчи да имаат наполнето 16 години.

Пријавувањето е до 1 јули,

во Едношалтерската канцеларија

- Општина Кочани.

Информации на: 033 274 002, локал 111

078 254 609, Иванчо Захариев

Одделение за јавни дејности

Општина Кочани
Untitled Document
Локалитети