Untitled Document
kocani.gov.mk
wikipedia
Untitled Document
БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК
ПОВИК ЗА БЕСПЛАТНИ КУРСЕВИ ПО АНГЛИСКИ ЈАЗИК
За полнолетните граѓани на Кочани, Општина Кочани организира бесплатни курсеви по англиски јазик – III, VII и VIII степен.

Курсевите ќе се одржуваат во основните општински училишта: „Св. Кирил и Методиј“, „Раде Кратовче“, „Никола Карев“, „Малина Попиванова“ и „Крсте Мисирков“.

Пријавувањето на кандидатите трае до 16 октомври 2016 година во просториите на Општина Кочани – Едношалтерска канцеларија, со образец за пријавување.

Курсевите ќе започнат од ноември 2016 година.

Одделение за јавни дејности

Општина Кочани

Untitled Document
Локалитети