Untitled Document
kocani.gov.mk
wikipedia
Untitled Document
Настани
Голем хуманитарен концерт за Методи Митев
В четврток, на 14 декември, Општина Кочани, во соработка со ресторанот „Пролет“, ИМД продукција и повеќе здруженија, организира голем хуманитарен концерт. Парите од концертот ќе бидат наменети за лекување на Методи Митев.

На концертот ќе настапат повеќе познати музички имиња: Даниел Кајмакоски, Ален Хасановиќ, Јордан Митев, Благоја Грујоски, Марјан Коцев, Филип Божиновски, Елена Петреска, Драгана Јорданова. Водителка ќе биде Елена Спанџарска.

– Ги повикуваме граѓаните да купат влезници, да дојдат на концертот и сите заедно да му помогнеме на Методи Митев да ги собере потребните средства и да ја надмине сегашната состојба на инвалидитет – повика Аника Илијевска Ѓорѓиева од Одделението за јавни дејности од Општина Кочани.

Концертот ќе се одржи во Спортската сала кај СОУ „Љупчо Сантов“, со почеток од 20 ч.
Untitled Document
Локалитети