Untitled Document
kocani.gov.mk
wikipedia
Untitled Document
Untitled Document
НАЈНОВИ ВЕСТИ
Петнаесетте детски игралишта со кои стопанисува Општина Кочани се подготвени за новата сезона. Пред почетокот на пролетта, службите работеа на поправање на оштетувањата на детските реквизити и на придружната опрема во игралиштата. - Ги поправивме скршените клацкалки, искинатите синџири на лулашките, ја обновивме бојата и песочната подлога кај детските игралишта. Апелирaме за совесно однесување на граѓаните кон комуналната и урбаната опрема насекаде во градот. За соработка ги повикуваме граѓаните коишто ќе бидат сведоци на вандалско однесување кон јавното добро, случаите да ги пријават во Општина Кочани - изјави градоначалникот на Општина Кочани, Ратко Димитровски.
Untitled Document
Локалитети