Select Page

Category: Совет

На 26 септември од 9 ч. Советот на Општина Кочани ќе ја одржи 30. седница

На 26 септември 2019 г., во 9 ч., Советот на Општина Кочани ќе ја одржи 30. редовна седница, со следниот предлог-дневен ред:                                     Извештаи за работењето на општинските основи и средни училишта за...

Read More